B-Rocket. Μοτοσικλέτα βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα

B-Rocket. Μοτοσικλέτα βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα

Αν κάποια στιγμή σου έλεγαν να φανταστείς την απόλυτη μοτοσικλέτα, είναι βέβαιο ότι στο μυαλό σου θα αποτυπωνόταν ένα τρελό δίκυκλο, όπως αυτό που σχεδίασαν η εταιρία ρολογιών Bell & Ross σε συνεργασία με το Shaw Harley-Davidson Speed & Custom

Οι λάτρεις των φινετσάτων ρολογιών έμειναν άναυδοι αντικρύζοντας την B-Rocket, στην διάρκεια της Baselworld 2014, της έκθεσης για το κόσμημα και το ρολόϊ που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου στην Βασιλεία (Ελβετία),

Το στιλ της  Β – Rocket είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία του 1960, από πειραματικά μοντέλα της πολεμικής αεροπορίας. Χαρακτηριστικό στιλιστικό κομμάτι, το εμπρός μέρος που μοιάζει με το αντίστοιχο πολεμικών αεροπλάνων.

 

Η μοτοσικλέτα δεν διαθέτει προβολέα, φώτα φρένων, φλας και καθρέπτες, είναι όμως εξαιρετικά αεροδυναμική αφού είναι καλυμμένη πλήρως, ακόμη και οι ζάντες και τα ελαστικά, με αλουμίνιο.

 

Ένα από τα κουφά της συγκεκριμένης -one off- μοτοσικλέτας; Στο επάνω μέρος του ρεζερβουάρ διαθέτει ειδική θέση για να ακουμπά το πρόσωπό του ο αναβάτης!!!

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα