Στο νοσοκομείο ο Μπουτάρης – Έκανε επέμβαση λόγω καρδιακού προβλήματος

Στο νοσοκομείο ο Μπουτάρης – Έκανε επέμβαση λόγω καρδιακού προβλήματος
State dinner in honor of the President of Israel, Reuven Rivlin, at the Presidential Mansion in Athens, Greece on January 29, 2018. / , , , 29 2018. SOOC

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου σε καλή κατάσταση. Ευχές για ανάρρωση από τον Πρόεδρο της Βουλής

Σε επέμβαση για την τοποθέτηση δύο στεντ στην καρδιά υποβλήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο.

Ο δήμαρχος πήγε στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη εξέταση στεφανιογραφίας. Οι γιατροί ωστόσο διαπίστωσαν πως δύο αρτηρίες ήταν βουλωμένες και έκριναν ότι ήταν απαραίτητη η διενέργεια αγγειοπλαστικής (τοποθέτηση στεντ).

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και ο Γιάννης Μπουτάρης νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου σε καλή κατάσταση.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα αύριο εξιτήριο και αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από κάποιες ημέρες ανάρρωσης.

Ευχές για ανάρρωση από τον Πρόεδρο της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, μόλις πληροφορήθηκε την περιπέτεια της υγείας του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης στεντ, του ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.

Με πληροφορίες από Voria, Φωτογραφία: SOOC

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα