Οδηγός πετάγεται από το αυτοκίνητό του μετά από τρακάρισμα

Οδηγός πετάγεται από το αυτοκίνητό του μετά από τρακάρισμα

O 26χρονος Έντουαρντ Γουάλας, είναι ένας ριψοκίνδυνος αλλά και απίστευτα τυχερός οδηγός. Βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό του, σε έναν παγωμένο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας του Οχάιο και γλύτωσε με ελαφρύ τραυματισμό...

Τις δραματικές στιγμές που κατέγραψε κάμερα από αυτοκίνητο της υπηρεσίας αυτοκινητοδρόμων έδωσε στη δημοσιότητα η αρμόδια αρχή του Οχάιο, στις ΗΠΑ.

Ο Γουάλας οδηγούσε ένα Ford Explorer του 2005 έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι ήταν χιονισμένοι. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αυτοκινητοδρόμων, ο 26χρονος κινούνταν με πάνω από 60 μίλια την ώρα (97 χλμ./ώρα) σε ένα δρόμο που το όριο είναι 70 μιλ. ανά ώρα, υπό κανονικές συνθήκες.

Ο Γουάλας έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο πίσω άκρο ενός Ford Crown Victoria του 1986, πριν συντριβεί στις μπάρες ασφαλείας. Προηγουμένως, το Explorer είχε διασχίσει τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ ο οδηγός βρέθηκε στο οδόστρωμα, καθώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, ο Γουάλας εισήχθη στο νοσοκομείο όπου του έγινε επίδεση ελαφρών τραυμάτων στην πλάτη ενώ του περιποιήθηκαν και κάποιες πληγές στο πρόσωπο και αποχώρησε αυθημερόν. Αντιθέτως, ο οδηγός του Crown Vic έμεινε στο νοσοκομείο, αφού υπέστη και τραυματισμό στον πλάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα