Σαμαράς: Εάν δοθεί ποτέ η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, τότε θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες

Σαμαράς: Εάν δοθεί ποτέ η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, τότε θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος αποχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Ο διάλογος Σαμαρά με βουλευτές στο εντευκτήριο της Βουλής

Ωριαία συζήτηση στο εντευκτήριο της Βουλής είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που παρευρίσκονταν σήμερα στην συζήτηση του Τρίτου Θερινού Τμήματος της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247.

Ανάμεσα τους ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, Χρήστος Σταικούρας, ο Γιάννης Μιχελάκη, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μανούσος Βολουδάκης, ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δημήτρης Τσουμάνης και ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο Γιάννης Μιχελάκης φέρεται να ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά αν η συζήτηση για το χρέος θα ολοκληρωθεί ως τα τέλη του χρόνου.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ανέφερε ότι αν γίνουν πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, “θα πάμε με άλλον αέρα” στη συνέχεια.

Ο πρωθυπουργός φέρεται στη συνέχεια να χαρακτήρισε ανεδαφικές τις εξαγγελίες Τσίπρα και είπε:

“Εάν του δοθεί ποτέ η ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει κάτι που δεν θα γίνει ποτέ τότε θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα