Ετοιμάζω ταξίδια μοναχά για πάρτι σου

Ετοιμάζω ταξίδια μοναχά για πάρτι σου

Αποφασίσαμε να σας στείλουμε φθηνές διακοπές μέσα από 6 εκπτωτικά πακέτα εκδρομών σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς

Πάει καιρός από τις καλοκαιρινές διακοπές και αν δεν κατάφερες να αποδράσεις τα Χριστούγεννα, τότε σίγουρα έχεις κουραστεί. Λίγες μέρες μακρυά απ’ όλους και απ’ όλα σου φαντάζουν ιδανικά.

Ακόμα και ένα 3ήμερο ή ένα οποιοδήποτε Σαββατοκύριακο μακρυά από την πολύβουη πόλη και απαιτητική καθημερινότητα είναι ικανό να σβήσει κάθε ίχνος κούρασης και να ενισχύσει τις αντοχές σου.

Ο προορισμός μπορεί και να μην σε ενδιαφέρει τόσο. Η απόσταση επίσης μπορεί να μην σε ενοχλεί καθόλου. Μπορεί να θες κάπου κοντά στη βάση σου ή να είσαι της άποψης όσο πιο μακρυά τόσο το καλύτερο. Εντάξει όμως ας μην γελιόμαστε, αν δεν έχετε πολλές μέρες στην διάθεσή σας καλό είναι να μην το παρακάνετε με την απόσταση.

Ο ιδανικός προορισμός είναι 2-3 ώρες μακρυά από την καθημερινή σας ρουτίνα. Όχι πολύ απομονωμένος αλλά ούτε και πολύ κοσμοπολίτικος.  Δεν απαιτεί προετοιμασία πολλών ωρών και δεν θα σου κοστίσει πολλά μιας και δεν σου περισσεύουν. Στόχος να θυμάσαι πάντα είναι η ξεκούραση και η απόλαυση των στιγμών. Καλό είναι σε κάθε περίπτωση οι ανάγκες σας να εξυπηρετούνται μέσα από την ιδανική επιλογή του προορισμού.

Μιας και ο τουρισμός λοιπόν ήταν πάντα η αγαπημένη μου ασχολία αποφάσισα μέσα από τις επόμενες γραμμές που ακολουθούν να σας ταξιδέψω σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα.

1. Αρχοντικό Καραμαρλής ο Ξενώνας – Μακρινίτσα Πηλίου

198€
  99€ (- 50%)

Με τόπο διαμονής σας την Μακρυνίτσα μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα παραδοσιακά και ξακουστά χωριουδάκια του Πηλίου και τον Βόλο. Το χειμωνιάτικο τοπίο και οι τοπικές γεύσεις είναι απλά απερίγραπτες.  Μία βόλτα και στην όμορφη Τσαγκαράδα θα σας συναρπάσει.

 

2. Ξενώνας Αρίσταρχος – Καλάβρυτα

278€
  139€ (- 50%)

Εγώ προσωπικά έχω συνδέσει τα Καλάβρυτα με τις τέλειες ταβέρνες τους και το φαγητό τους. Γενικότερα έχω μάθει να ξεχωρίζω τους προορισμούς από το φαγητό τους. Περιπλανηθείτε στα δάση των γύρω χωριών και εσείς οι λάτρεις του σκι μην ξεχνάτε το χιονοδρομικό κέντρο.

3. Ξενώνας Χελυδορέα – Τρίκαλα Κορινθίας

318€
  159€ (- 50%)

Απολαύστε ένα τριήμερο στα Μεσαία Τρίκαλα, στον πετρόκτιστο ξενώνα Χελυδορέα με θέα στον Κορινθιακό κόλπο και τα βουνά της Ρούμελης. Τα γεύματα παρασκευάζονται από τα τοπικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή.

4. Domotel Neve Mountain Resort 4*- Καϊμακτσαλάν

438€
  219€ (- 50%)

Αν δεν σας φαίνεται λίγο μακρινή η απόσταση τολμήστε το.  Το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν και τα λουτρά είναι εμπειρία ζωής. Το τεσσάρων αστέρων  Domotel Neve Mountain Resort περιμένει να σας φιλοξενήσει.

 

5. Ξενοδοχείο Μαχαλάς – Ζαγοροχώρια

196€
  98€ (- 50%)

Ένα σύμπλεγμα από περισσότερα από 40 χωριά στον νομό Ιωαννίνων σε περιμένουν για να τα ανακαλύψεις. Οι επιβλητικές βουνοκορφές της Πίνδου και το πλούσιο φυσικό τοπίο σε καλούν να τα ανακαλύψεις.

6. Ξενώνας Μπαλακώστα – Λίμνη Πλαστήρα

150€
  75€ (- 50%)

Έχω πάει πολλές φορές αλλά τελικά ποτέ δεν είναι αρκετές. Κάθε φορά και ένα άλλο χωριό και μια άλλη γωνιά της λίμνης. Τα στοιχεία της φύσης είναι έντονα από άκρη σε άκρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα