Καλοκαιράκι με το Carrozzeria Castagna Milano Fiat 500 Abarth

Καλοκαιράκι με το Carrozzeria Castagna Milano Fiat 500 Abarth

Η ιταλική εταιρία κατασκευής αμαξωμάτων, η Carrozzeria Castagna Milano παρουσιάζει τη νέα δημιουργία της. Πρόκειται και πάλι για ένα Fiat 500, που έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μετά την αφαίρεση της οροφής του Fiat 500, η ​​Carrozzeria Castagna Milano ανέλαβε τη μετατροπή του 500 Abarth. Η οροφή έχει εξαφανιστεί εξαφανίζεται αφήνοντας τη θέση της σε μια μαλακή οροφή.

 

Όμως, αυτή η αλλαγή δεν είναι η μόνη. Ξύλινες επενδύσεις από μαόνι (ανάλογες με αυτές που συναντάμε σε ακριβά σκάφη)  είναι κάτι περισσότερο από ευδιάκριτες. Παράλληλα, τα καθίσματα διαθέτουν δίχρωμη . Μαόνι ξύλινη επένδυση εμφανίζονται και οι έδρες λαμβάνουν δίχρωμη δερμάτινη ταπετσαρία σε κρεμ λευκό και τυρκουάζ.

 

Η αναφορά στα  πολυτελή σκάφη είναι κάτι παραπάνω από προφανής, αφού η εταιρία έχει δώσει στο δημιούργημά της την ονομασία Tender II.  Το όχημα διαθέτει έναν αποθηκευτικό χώρο- ψυγείο μπουκάλια σαμπάνιας ενώ στο εξοπλισμό περιλαμβάνεται και ένα ντους.

Κάτω από το καπό, αναμένεται να υπάρχει ο 1.4λ. Turbo κινητήρας των 140 ίππων του 500 Abarth .

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα