Η Lamborghini Veneno τώρα και Roadster με τιμή 4.0 εκάτ. ευρώ!

Η Lamborghini Veneno τώρα και Roadster με τιμή 4.0 εκάτ. ευρώ!
Lamborghini Veneno Roadster με τιμή 4.0 εκάτ. ευρώ

Αν η απλή Veneno, που κοστίζει 3,5 εκάτ. ευρώ είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον πλανήτη, τι να πει κάποιος για την Veneno Roadster που θα κοστίζει 4.0 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει σε μεγαλύτερο αριθμό (9 κομμάτια).

Τον περασμένο Αύγουστο, ο CEO της Lamborghini Stephan Winkelman άφησε να διαρρεύσει ότι η εταιρία θα προχωρούσε σε μια Roadster εκδοχή για το περιορισμένης παραγωγής supercar, το Veneno.

Τώρα μια σειρά από φωτογραφίες έρχονται να δείξουν πως θα είναι πραγματικά αυτό το αυτοκίνητο.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν λοιπόν δείχνουν ότι η Veneno φαίνεται να ακολουθεί την συνταγή που διαφοροποιεί το Roadster Aventador από την κλειστή έκδοση του Aventador, με δύο ενισχυμένα στοιχεία ρολ μπαρ πίσω από τον οδηγό και τον συνοδηγό, έτσι ώστε αυτοί να έχουν του μέγιστη δυνατή προστασία σε περίπτωση που το αυτοκίνητο αναποδογυρίσει.

Η Lamborghini θα κατασκευάσει μόνο τέσσερα αντίτυπα της Veneno, εκ των οποίων το ένα θα μείνει στην εταιρεία. Όσον αφορά την Roadster Veneno, αναμένεται να κατασκευαστούν μόλις 9 κομμάτια.  Κάθε ένα από αυτά αναμένεται να κοστίσει περίπου 4.0 εκατ. ευρώ.

Σε ότι αφορά την μηχανολογική πλευρά του Roadster Veneno αυτή παραμείνει αμετάβλητη, το οποίο σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει μια βελτιωμένη έκδοση του V12,  6.5-λίτρων της Aventador με απόδοση 750 HP.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα