Μια Lamborghini Aventador ανάποδα στο δρόμο

Μια Lamborghini Aventador ανάποδα στο δρόμο

Ασφαλώς και δεν είναι το πιό συνηθισμένο θέμα στον κόσμο, μια Lamborghini Aventador ανάποδα στο δρόμο. Έστω και αν το συγκεκριμένο συμβάν έγινε στην Καλιφόρνια και -προπάντων- χωρίς θύματα.

Μια Lamborghini Aventador η μοναδική σε χρώμα Verde Scandal στις ΗΠΑ, η οποία μάλιστα είχε φτάσει πρόσφατα στην Καλιφόρνια εντοπίσθηκε από τον φωτογραφικό φακό ανάποδα σε έναν δρόμο της πόλης.

Το εξωτικό supercar  κάθεται αβοήθητο επάνω στην οροφή, η οποία δεν έχει υποστεί σημαντικές ζημιές, ενώ φαίνεται το κάτω μέρος του αυτοκινήτου που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Από το supercar λείπει ο εμπρός τροχός, ενώ είναι εμφανές ότι όλη η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου θα πρέπει να αλλαχθεί.

Οι λεπτομέρειες του ατυχήματος δεν έγιναν γνωστές, αν και κάποιοι υποστήριξαν ότι ο οδηγός ήταν μόλις 17 ετών (μερικοί τον έκαναν δύο χρόνια μεγαλύτερο).

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, δεν μπορεί ένας οδηγός αυτής της ηλικίας να είναι όποιος – όποιος. Μάλλον έχουμε να κάνουμε με τον γόνο κάποιος εύπορης οικογένειας και όπως είναι ευνόητο σε τέτοιες καταστάσεις, το όνομα είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει ευρέως γνωστό.

νει την οδήγηση .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα