Μια συνηθισμένη μέρα στους δρόμους της Ρωσίας, μέσα από 3 τρελά βίντεο

Μια συνηθισμένη μέρα στους δρόμους της Ρωσίας, μέσα από 3 τρελά βίντεο

Η ... ανευθυνότητα αλλά και η πλήρης αδιαφορία για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καταγράφεται στα τρία βίντεο από τη Ρωσία. Όπως επίσης και η επιβολή του νόμου του ισχυρού απέναντι στον ανίσχυρο

Κατά καιρούς, οι φορητές κάμερες από τα αυτοκίνητα στη Ρωσία μας έχουν προμηθεύσει με αρκετά ενδιαφέροντα βίντεο για τα όσα συμβαίνουν εκεί δρόμους.

Αν τον τελευταίο καιρό πιστεύετε ότι έχετε μείνει … λίγο πίσω, τα τρία βίντεο που αναρτούμε σήμερα θα σας βαηθήσουν να αποκτήσετε ξανά επαφή με την πραγματικότητα η οποία επικρατεί στους δρόμους της Ρωσίας.

Το πρώτο βίντεο είναι από την πόλη της Μάικοπ. Και, αυτό που αναρωτιέσαι είναι τι στο διάολο σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι. Ένας οδηγός βλέπει το προπορευόμενο όχημα να σταματά σε διάβαση πεζών. Αυτός όμως, καθόλου δεν ενδιαφέρεται και προσπερνά από τα δεξιά το ακινητοποιημένο όχημα. Όσο για τον πεζό; Την γλύτωσε στο τσακ… Ηλίθιος και επικίνδυνος οδηγός, στη συσκευασία του ενός…

Βλέποντας το δεύτερο κλιπ, πραγματικά θα αναρωτηθείτε τι συμβαίνει με τον οδηγό και του επιβάτες του Lada, οι οποίοι σε κάποια στιγμή «πλακώνουν» στο ξύλο ένα ζευγάρι. Όσες φορές και αν δεις το βίντεο, είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί.

Στο τελευταίο βίντεο, από την Αγία Πετρούπολη, δείτε την κατάληξη που είχε η προσπάθεια του οδηγού μιας BMW 5 να στρίψει αριστερά, ενώ κινούνταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα