Φρενίτιδα με το τρέιλερ του Deadpool στο διαδίκτυο. Ένα αντι-συμβατικό κόμικ στη μεγάλη οθόνη

Φρενίτιδα με το τρέιλερ του Deadpool στο διαδίκτυο. Ένα αντι-συμβατικό κόμικ στη μεγάλη οθόνη

Ο Deadpool δεν είναι άλλη μια ταινία υπερήρωα, από τις δεκάδες που έχουν κατακλύσει το αμερικανικό σινεμά. Είναι αστείος, διεστραμμένος, ιδιαίτερα βίαιος και "τίγκα" στα δολοφονικά ένστικτα. Το επίσημο τρείλερ του κάνει θραύση στο διαδίκτυο (vid)

Οι μαύρες περιόδους της ιστορίες ζητούν ήρωες με υπερφυσικές δυνάμεις για να λύσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα, των δυσκίνητων κοινωνιών. Ή πολύ απλά, το θέαμα, οι καλές ιστορίες που βασίζονται στα κόμικ και τα οπτικά εφέ πουλάνε πάντα στον αμερικανικό κινηματογράφο. Όπως και να έχει ένας ακόμη υπερήρωας της Marvel, έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες ταινίες που έχουν βρει το δρόμο για την αίθουσα των κινηματογράφων το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για τον Deadpool, που αν δεν είστε φανατικός των κόμικ, ίσως ήρθε η ώρα να τον γνωρίσετε από την καλή και από την ανάποδη.

Ο Ryan Reynolds υποδύεται τον πρώην αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος διαγιγνώσκεται με καρκίνο. Τότε είναι που μια σκοτεινή ομάδα του προτείνει να πάρει μέρος σε ένα πρόγραμμα που όχι απλά θα νικήσει τη θανατηφόρα ασθένεια, αλλά θα τον κάνει ουσιαστικά άτρωτο. Μετά το πείραμα ο Wade Wilson, όπως είναι το όνομα του ήρωα, θα ξυπνήσει έχοντας υπερφυσική δύναμη να επουλώνει τις πληγές του και όχι μόνο.

Ο Wilson δεν είναι σούπερ ήρωας, όμως αναγκάζεται να εφεύρει το alter ego του, τον Deadpool, όταν κάποιος απειλεί τη γυναίκα που αγαπά, αλλά και προκειμένου να εκδικηθεί τον άνδρα που παρολίγον να καταστρέψει τη ζωή του. Δείτε το trailer που έχει προκαλέσει πανικό…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα