Oscars 2015 LIVE: Ζήστε κάθε λεπτό των Όσκαρ

Oscars 2015 LIVE: Ζήστε κάθε λεπτό των Όσκαρ

Το NEWS 247 σε συνεργασία με το Flix.gr μεταδίδει live, λεπτό προς λεπτό τα Όσκαρ. Τι φορέθηκε, τι ειπώθηκε, τι εξέπληξε, ποιος βραβεύτηκε και τι θα μας μείνει αξέχαστο για πάντα

Στιγμή προς στιγμή, βραβείο με βραβείο, τραγούδι με χορευτικό, γέλιο με δάκρυ: Φέτος, για πρώτη φορά, το Flix μεταδίδει τα Oscars ζωντανά, στο live blog που βλέπετε κάτω απ’ αυτές τις γραμμές.

Ετσι εσείς δε θα χρειάζεται να κάνετε ούτε καν refresh, παρά να βολευτείτε στην οθόνη σας για να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν στην 87η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ. Το Flix προσφέρει τον εναλλακτικό τρόπο για να δείτε την απονομή των Βραβείων Οσκαρ, με ζωντανή αναμετάδοση μέσω live blog, της επίσημης σελίδας του στο Facebook και στο  λογαριασμό του στο Twitter, ξεκινώντας από τις προβλέψεις της τελευταίας στιγμής, τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater, μεταφέροντας και σχολιάζοντας μαζί σας όλα όσα συμβαίνουν στη σκηνή και τα παρασκήνια.

Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά, live & αποκλειστικά, από τα κανάλια novacinema την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί. Το Flix.gr θα κάνει live blogging με ό,τι συμβαίνει μέσα κι έξω από το Dolby Theater όλο το βράδυ. Ζήστε τα Οσκαρ με τη nova και το Flix!

Για να τσεκάρετε πιθανούς νικητές και χαμένους, συμβουλευτείτε εδώ την αναλυτική λίστα με τις φετινές υποψηφιότητες:  Oscars 2015: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση – δεν χρειάζεται refresh


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα