Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης ‘εξόριστο’ βρέφος, ο Τσίπρας ‘μπαρουτοκαπνισμένος’ 16αρης

Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης ‘εξόριστο’ βρέφος, ο Τσίπρας ‘μπαρουτοκαπνισμένος’ 16αρης
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στη Βουλή, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

«Έλεος πια με αυτά» είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ σχολιάζοντας τους «αγώνες» που επικαλείται ο πρωθυπουργός και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Vid)

Τις αγωνιστικές «δάφνες» που επικαλείται ο Αλέξης Τσίπρας για το κίνημα των καταλήψεων αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την περίοδο της δικτατορίας, στηλίτευσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την προ ημερησία συζήτησης για τη διαπλοκή.

«Έλεος πια με αυτά.  Ο ένας εξόριστο βρέφος και ο άλλος μπαρουτοκαπνισμένος δεκαεξάρης» είπε επικρίνοντας τους δύο πολιτικούς αρχηγούς και τους κατηγόρησε ότι ελλείψει πραγματικών αγώνων αναζητούν δάφνες στην παιδική τους ηλικία. Ο κ. Κουτσούμπας καταλόγισε, μάλιστα, απόλυτη ταύτιση στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι ασκούν την ίδια πολιτική. «Από κοινού ψηφίσατε το Μνημόνιο και προωθήσατε τα αντιλαϊκά μέτρα και τις ιδιωτικοποιήσεις» είπε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι αντιπαρατίθενται για θέματα ηθικής και διαφθοράς για να κρύψουν την πραγματική ταύτισή τους σε όλα τα υπόλοιπα θέματα.

Ανέφερε, μάλιστα, τα μεγάλα σκάνδαλα είναι οι περικοπές και τα αυστηρά μέτρα αλλά και το σάπιο και διεφαρμένο «σύστημα» που ματώνει το λαό. «Οι σχέσεις διαπλοκές θα αναπτύσσονται όσο αυτό το σύστημα δεν ανατρέπεται» είπε.

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε, όμως, τον κ. Τσίπρα και για το φλερτ του με τη Σοσιαλδημοκρατία. Σημείωσε, μάλιστα ότι όσοι κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν κομμουνιστές το κάνουν για να κολλήσουν τη «ρετσινιά» στο ΚΚΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα