Ο Μακεδονικός Χαλβάς στο Spetses Mini Marathon

Ο Μακεδονικός Χαλβάς στο Spetses Mini Marathon

Το τριήμερο 11, 12 και 13 Οκτωβρίου o Μακεδονικός Χαλβάς βρέθηκε στις Σπέτσες και στήριξε το Spetses Mini Marathon 2013 χαρίζοντας γεύση και ενέργεια σε όλους!

Στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, το Spetses mini Marathon 2013, με την υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, το νησί γέμισε από χιλιάδες επισκέπτες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έλαβαν μέρος στις πολλαπλές αθλητικές εκδηλώσεις. Εκεί, υπήρχε φυσικά και ο Μακεδονικός Χαλβάς,  το υγιεινό γλυκό που προσέφερε σε όλους ενέργεια και δύναμη.

Ανάμεσα στους αθλητές βρέθηκε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος έλαβε μέρος στον κολυμβητικό αγώνα “Διάπλους Σπετσών”, εκτός συναγωνισμού. Στη συνέχεια βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό και συζήτησε μαζί τους για το πρόγραμμά του, αλλά και τις διατροφικές του συνήθειες τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι στο καθημερινό διαιτολόγιο να  εντάσσονται τροφές που προσφέρουν βιταμίνες και ενέργεια, όπως ο Μακεδονικός Χαλβάς.  Ο Μακεδονικός Χαλβάς προέρχεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ.

Γι’ αυτό λοιπόν ο Μακεδονικός Χαλβάς θεωρείται εξαιρετική επιλογή όταν έρχεται η ώρα του γλυκού, για αθλητές όλων των ηλικιών και όχι μόνο.

 Σχετικά με τον Μακεδονικό Χαλβά:

Το ταξίδι του Μακεδονικού Χαλβά ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη το 1924 και φτάνει μέχρι τα πέρατα της γης. Φέτος γιορτάζουμε 90 Χρόνια Μακεδονικού χαλβά παραμένοντας πιστοί στην παράδοση αλλά και στην υγιεινή διατροφή και συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι, αμείωτο ενθουσιασμό και φυσικά τη γνωστή αγαπημένη γεύση που τον φέρνει από γενιά σε γενιά… πρώτο!

O Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται, 90 χρόνια τώρα, παραδοσιακά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα και πάντα με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα και με σεβασμό στον καταναλωτή. Αποτελεί άριστη φυσική διατροφή και είναι ιδανικός για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα