Μπόμπα! Rage Against the Machine, Public Enemy, και Cypress Hill σε μία μπάντα

Μπόμπα! Rage Against the Machine, Public Enemy, και Cypress Hill σε μία μπάντα

Μέλη των Rage Against the Machine, των Public Enemy και των Cypress Hill δημιουργούν τους Prophets of Rage. Και δεν είμαστε καθόλου καλά (Vids)

Με ένα tweet τους την Τρίτη 17 Μαΐου, οι Rage Against the Machine δρομολογούσαν τους οπαδούς τους στην ιστοσελίδα ProphetsOfRage.com ενώ υπήρχε και αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα τέλη του μήνα καθώς και το hashtag #TakeThePowerBack.

Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για νέα κυκλοφορία της μπάντας και ξέσπασαν φήμες για περιοδεία του συγκροτήματος μαζί με τους Public Enemy. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι.



Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με ένα νέο supergroup με όνομα Prophets of Rage και μέλη τους Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk από τους Rage Against The Machine, μαζί με τον Chuck D των Public Enemy και τον B-Real των Cypress Hill.

Στην νέα κοινή “μουσική επανάσταση”, δεν θα συμμετέχει Zack de la Rocha, ο τραγουδιστής των Rage. Σύμφωνα με το Billboard, οι Prophets of Rage θα κάνουν το live ντεμπούτο τους στο Hollywood Palladium στις 3 Ιουνίου και θα παίξουν τραγούδια των RATM, Public Enemy και Cypress Hill ενώ παράλληλα εξετάζουν το αν θα πραγματοποιήσουν και καλοκαιρινή περιοδεία.

Εκπρόσωπος των Rage Against The Machine αποκάλυψε στο Rolling Stone πως η μπάντα δεν πρόκειται να ανακοινώσει την επανένωσή της συμπληρώνοντας όμως: “Υπάρχουν κι άλλα πίσω από αυτά. Πολλά συναρπαστικά πράγματα που θα ανακοινωθούν σύντομα”.

Οι RATM έπαιξαν τελευταία φορά με την πλήρη σύνθεση τους τον Ιούλιο του 2011 στο L.A. Rising fest, ενώ οι Morello, Commerford και Wilk είχαν δημιουργήσει μαζί με τον Chris Cornell, τους Audioslave.

Το τραγούδι από το οποίο παίρνει το όνομα του το supergroup, είναι το ομώνυμο των Public Enemy:

Το Take The Power Back που χρησιμοποιήθηκε ως hashtag, από τους Rage Against the Machine:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα