Ο όμορφος εσωτερικός κόσμος της Alfa Romeo Giulia

Ο όμορφος εσωτερικός κόσμος της Alfa Romeo Giulia

Η σπορ και κομψή εμφάνιση του αμαξώματος της Giulia συνοδεύεται από μια ανάλογη εικόνα στο εσωτερικό του μεσαίου σεντάν της ιταλικής φίρμας.

Πέρασαν πολλές μέρες χωρίς κάποια καινούργια ενημέρωση σχετικά με την Alfa Romeo Giulia; Για όλους εκείνους που νιώθουν ένα σύνδρομο στέρησης, η εταιρία έρχεται να το …καλύψει, αποκαλύπτοντας τον εσωτερικό κόσμο του μεσαίου σεντάν.

 

Μια νέα σειρά από φωτογραφίες από το εσωτερικό της Giulia QV έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες φαίνεται να έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων της Giulia στις 24 Ιουνίου και αποκαλύπτουν πλήρως τον διάκοσμο της καμπίνας. Δερμάτινο σπορ τιμόνι, επενδύσεις Alcantara, εκτενής χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων κυριαρχούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

 

Ακόμη, είναι ευδιάκριτο ένα κόκκινο κουμπί, αριστερά από το τιμόνι, μέσω του οποίου έρχεται σε λειτουργία αλλά και απενεργοποιείται ο κινητήρας.

Αλουμίνιο και ανθρακονήματα μπορεί να δει κανείς σε όλη την καμπίνα, με τις μεγαλύτερες επιφάνειες από ίνες άνθρακα να καλύπτουν το πίσω μέρος των μπάκετ καθισμάτων τα οποία συνδυάζουν το μαύρο δέρμα με Alcantara και λευκές ραφές.

Συνολικά, το εσωτερικό μοιάζει κομψό και σπορ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα