Power Rangers: Αυτό είναι το πρώτο teaser της κινηματογραφικής μεταφοράς

Power Rangers: Αυτό είναι το πρώτο teaser της κινηματογραφικής μεταφοράς

Το παιδικό πρόγραμμα που σημείωσε τεράστια επιτυχία στη δεκαετία του '90 επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μόλις διέρρευσε το πρώτο teaser (vid)

Όσοι πέρασαν την παιδική τους ηλικία εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ’90 σίγουρα θα θυμούνται τη “φρενίτιδα” που επικρατούσε σε μικρά παιδιά με την παιδική action σειρά Power Rangers. Φυσικά το τηλεοπτικό προϊόν από την Αμερική σημείωσε τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες και όπως κάθε ρετρο, νοσταλγική πετυχημένη σειρά που σέβεται τον εαυτό της, επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία Saban’s Power Ranger έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο του 2017 και το facebook page της ταινίας δίνει στους φανατικούς μια πρώτη γεύση από την ταινία. Στο τρέιλερ, οι υπεύθυνοι φροντίζουν να μην αποκαλύπτουν ακόμη την πλήρη μεταμόρφωση των Power Ranger, διατηρώντας το suspens στα ύψη:


Από το καστ των ηθοποιών ξεχωρίζει η επιλογή της Elisabeth Banks για το ρόλο μιας από τους Rangers. Στην ταινία, τέσσερις φυσιολογικοί μαθητές έρχονται σε επαφή με μια περίεργη δύναμη που τους προσφέρει υπερφυσικές ιδιότητες. Θα πρέπει να κρατήσουν τις υπερδυνάμεις τους μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου και να τις χρησιμοποιήσουν για να σώσουν τον πλανήτη από την εξωγήινη απειλή.

 

Οι Power Rangers είναι μία μακρόβια αμερικανική τηλεοπτική σειρά, στηριζόμενη στην ιαπωνική σειρά “Super Sentai”. Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως το αμερικανικό πρόγραμμα δανειζόταν τις σκηνές των “μαχών” με τα ξεχαρβαλωμένα τέρατα από το γιαπωνέζικο σόου. Κάπως έτσι εξηγείται και η κίνηση που μοιάζει με ξεβιδωμένη κούκλα σε κάθε σκηνή όπου οι Rangers είναι νυμένοι με τις πολύχρωμες στολές τους.

 

Όπως διαβάζουμε η αμερικανική παραγωγή επέλεγε να αντικαθιστά τους Ιάπωνες ηθοποιούς με Αμερικανούς, έτσι ώστε οι Power Rangers να είναι πιο κοντά στο κοινό των Δυτικών χωρών, όταν δεν φορούν τη στολή. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox Kids το 1993, έχοντας τον τίτλο Mighty Morphin Power Rangers και συνεχίζεται να προβάλλεται μέχρι και σήμερα από διάφορα κανάλια σε όλο τον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα