Ίντερνετ και δρόμοι στην Αμφίπολη χάρη στον τύμβο

Ίντερνετ και δρόμοι στην Αμφίπολη χάρη στον τύμβο

Τα εντυπωσιακά ευρήματα στην Αμφίπολη φαίνεται ότι φέρνουν την πολυπόθητη ανάπτυξη στην περιοχή

Την ώρα που οι ανασκαφές στην Αμφίπολη είναι σε πλήρη εξέλιξη και όλοι αναμένουν με αγωνία την ανακοίνωση για το περιεχόμενό του τύμβου Καστά, η περιοχή γνωρίζει την πολυπόθητη για τον τόπο, ανάπτυξη.

Πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινός Παρατηρητής των Σερρών, εργολάβος επισκέφτηκε την περιοχή προκειμένου να τοποθετηθούν οπτικές ίνες και να υπάρξει σύνδεση με τον…έξω κόσμο μέσω διαδικτύου. Να σημειωθεί ότι δύο χωριά του δήμου Αμφίπολης, η Μεσολακκιά και το Φαράγγι ήταν αποκομμένα από την εν λόγω τεχνολογία, κάτι που σύντομα αναμένεται να αλλάξει.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να φτιαχτεί άμεσα ο δρόμος, που ξεκινά από την Μεσολοκκιά και οδηγεί στο λόφο Καστά. Πρόκειται για έναν χωματόδρομο, τον οποίο διασχίζουν καθημερινά αρκετά άτομα και που ποτίζεται καθημερινά από τις δημοτικές υπηρεσίες για να μην μεταφέρεται σκόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να αγοράσουν κάποιο χωράφι ή σπίτι στη Μεσολοκκιά ενώ εργολάβοι έχουν κινήσει τις διαδικασίες αδειοδότησης για την ανέγερση ξενοδοχείων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα