Η Γεωργαντά υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ

Η Γεωργαντά υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ
ΑΘΗΝΑ-Η Εξεταστική Επιτροπή ''Σχετικά με το έλλειμμα του 2009'' Εξέταση μαρτύρων, Ζωή Γεωργαντά.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας ως μέλος της ΕΛΣΤΑΤ είχε καταγγείλει αλλοιώση των στατιστικών στοιχείων από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου

Στο συναίσθημα της καραμανλικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας θέλει να απευθυνθεί ο Πάνος Καμμένος, την ώρα που στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το κλίμα παραμένει βαρύ μετά την ανεξαρτητοποίηση της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κώστα Γιοβανόπουλου.

Της Βίκυς Σαμαρά

Ο κ.Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τη Ζωή Γεωργαντά και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την ευρωβουλή με τους ΑΝΕΛ. 

Η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας ως μέλος της ΕΛΣΤΑΤ είχε καταγγείλει αλλοιώση των στατιστικών στοιχείων από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σε συνεργασία με την Eurostat και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 

“Με βάση τα στατιστικά στοιχεία που έστειλε ο διωκόμενος από τη Δικαιοσύνη για κακούργημα Ανδρέας Γεωργίου εισήλθε η χώρα μας στα μνημόνια”, σχολίασε ο κ.Καμμένος, κλείνοντας το μάτι στο καραμανλικό ακροατήριο, το οποίο είχε ενοχληθεί όταν το περασμένο καλοκαίρι σε ερώτηση του πρόεδρου των ΑΝΕΛ στη Βουλή για την αξιοπιστία των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ ότι το χρέος του 2009 ήταν το 15,6%, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δεν είχε υπερασπιστεί την κυβέρνηση Καραμανλή που μιλούσε για χρέος 10%. Άλλωστε τα στοιχεία για χρέος 15,6% είχε υιοθετήσει στο παρελθόν και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Η κόντρα αυτή έχει στο μεταξύ καταλαγιάσει, όμως η υποψηφιότητα της κ.Γεωργαντά στοχεύει στην ανακίνηση της παλιάς δυσαρέσκειας. 

Η κίνηση αυτή του πρόεδρου των ΑΝΕΛ έρχεται τη στιγμή που το κόμμα του διέρχεται νέα περίοδο εσωκομματικής κρίσης με τον κ.Καμμένο να καταγγέλει αποστασία και κυβερνητικές πιέσεις προς τους εναπομείναντες βουλευτές και να επιτίθεται στο διαγραφέντα Γιώργο Νταβρή κατηγορώντας τον ως “άνθρωπο του Σαμαρά μέσα στους ΑΝΕΛ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα