Οδηγός φαντασίας για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου

Οδηγός φαντασίας για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου

Το news247 αποκτά ρόλο διακοσμητή και συντάσσει οδηγό επιβίωσης καλοκαιριού στο μπαλκόνι σου.

Είναι η εποχή που όλοι προετοιμάζουν τις αυλές και τα μπαλκόνια τους για να υποδεχτούν τις πρώτες καλοκαιρινές νύχτες. Ωραίος και απαραίτητος ο κλιματισμός, αλλά λόγω καλοκαιριού δεν μπορείς να παραμείνεις για πάντα κλειδωμένος στο ψυχρό σαλόνι σου. Θες να νιώσεις τα ζεστά βράδια και το αεράκι και τον ουρανό με τα αστέρια και τα Αυγουστιάτικα φεγγάρια.

Ωραίος θα ήταν ένας μεγάλος κήπος, όπως πολύ ωραία θα ήταν να περάσεις και ολόκληρο το καλοκαίρι κοντά στην θάλασσα αλλά δεν είμαστε και όλοι το ίδιο προνομιούχοι. Κατοικείς σε μία πολυκατοικία στο πολύβουο κέντρο ή κάποιο προάστιο της Αθήνας και η βεράντα σου μαζί με την αυλή της πολυκατοικίας, αν έχει, είναι τα μόνο που μπορείς να ελπίζεις για μια ανάσα δροσιάς.

Το μέγεθος εδώ δεν παίζει σημασία.  Είτε είναι γωνιακό, είτε πρόσοψη ή πίσω, είναι καιρός να μαζέψεις την απλώστρα και να δεις πως μπορείς να εκμεταλλευτείς καλύτερα τον χώρο. Πρέπει να είσαι δημιουργικός. Μπορείς να το κάνεις να μοιάζει με όαση και να μην σε ενδιαφέρει καθόλου που η θάλασσα βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακρυά. Λέμε τώρα!

Το χρώμα είναι το Α και το Ω και όλα τα γράμματα της αλφαβήτου για την υπόθεση. Οι γλάστρες και τα λουλούδια επίσης. Όσο περισσότερη πρασινάδα συνδυασμένη με πολύχρωμες γλάστρες τόσο πιο ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση θα αποκτάς. Ένα χαλί θα σχηματίσει μία διαφορετική διάσταση και θα κρύψει το κουραστικό και φθαρμένο μωσαϊκό δάπεδο. Μαξιλάρια, κεριά, κουρτίνες, κρεμαστά μπιχλιμπίδια κτλ. Θα περνάς ονειρικά τις νύχτες σου εκεί. Μην ξεχάσεις μόνο την σιτρονέλα. Αν χωράει και μια φουσκωτή πισίνα να το τολμήσεις!

Παρακάτω ακολουθούν 10 αντικείμενα διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων με ωραίο γούστο και χαμηλές τιμές.

Σετ 3 τμχ Τραπέζι με Καρέκλες Κόκκινο/Λευκό inart 114.00 €

151.00 €

Μεταλλικό Τραπέζι Τετράγωνο 46.00 €

54.00 €

Καρέκλα Λευκή Μεταλλική inart 50.40 €

63.00 €

Μαξιλάρι Καρέκλας Nef-Nef Kitchen Prisma 9,90 €

11,00 €

Τραβέρσα Nima Pizza 5,34 €

6,00 €

Χαλάκι Nef-Nef Power Green 17,55 €

19,50 €

Κασπώ/Ποτιστήρι Κεραμικό inart 24.00 €

30.00 €

Γλάστρα Χρωματιστή 1.30 €

2.90 €

Κασπώ – Φλιτζάνι Κεραμικό inart 19.00 €

22.42 €

Διακοσμητικό Κρεμαστό με Κοχύλια 5.30 €

6.60 €

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα