Ήρθε και στην Ελλάδα ο i-butler. Ένα δωρεάν Download πρόσθετο στον περιηγητή

Ήρθε και στην Ελλάδα ο i-butler. Ένα δωρεάν Download πρόσθετο στον περιηγητή

Το i-butler, ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο Download, κατέφθασε και στην Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της World Style Media GmbH & Co.KG,  Alberto Motzo παρουσίασε, στην Αθήνα στις 14.02.2015, τον i-butler, ένα δωρεάν Download πρόσθετο στον περιηγητή. Μια καινοτόμος ανάπτυξη, όχι μόνο εγχώρια, αλλα με παγκόσμια επέκταση, ήρθε να δώσει τεράστιες ευκαιρίες στην ελληνική online αγορά του διαδικτύου. Με στόχο να φέρει την επανάσταση στον online κόσμο, η γερμανική εταιρεία ειδικεύεται στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Η υπηρεσία i-butler είναι ένα δωρεάν εργαλείο download από το οποίο οι Online χρήστες κερδίζουν σε χρόνο και χρήμα ενώ απολαμβάνουν την υψηλότερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους στο Διαδικτύου.

Παράλληλα μπορούν να χτίσουν με τον i-butler μια ηλεκτρονική επιχείρηση και να συμμετέχουν ως επιχειρηματικοί εταίροι στις παγκόσμιες αγορές μέσω του διαδικτύου. Είναι, επίσης, για μια εταιρεία εργαλείο αναζήτησης νέων πελατών- και εργαλείο διαφήμισης ενώ παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια δεύτερη πηγή εισοδήματος.

Με το i-butler, αλλάζουμε τον κόσμο των online αγορών, αλλά και την γενική χρήση του Διαδικτύου.

Προκειμένου να καταστεί το εργαλείο προσιτό για τους online χρήστες, ο  i-butler είναι διαθέσιμος δωρεάν για download ενώ σύντομα επεκτείνεται και στις συσκευές smartphone ως app.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα