Carisma Cadillac Escalade. Το αμερικάνικο όνειρο

Carisma Cadillac Escalade. Το αμερικάνικο όνειρο

Η Carisma Cadillac Escalade, αποτελεί την επιτομή του αμερικάνικου ονείρου. Ένα τεραστίων διαστάσεων SUV έχει μετατραπεί σε χλιδάτη λιμουζίνα δουλειά για την οποία απαιτήθηκαν 700 ώρες εργασίας.

Δεν μπορώ να πω ότι η Cadillac Escalade είναι ένα SUV που με εντυπωσιάζει, ή καλύτερα ένα SUV που αν είχα τα χρήματα θα βρισκόταν στην λίστα αυτών τα οποία θα ενδιαφερόμουν να αγοράσω.

Από την άλλη, η διαμόρφωση του εσωτερικού της Cadillac Escalade σε μια χλιδάτη λίμο μπορεί να απέχει παρασάγγας από την λογική του μέσου ευρωπαίου καταναλωτή, αποτελεί όμως την επιτομή του αμερικανικού ονείρου.

Η εταιρία Carisma Auto Design -από τις ΗΠΑ φυσικά- αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες την πρότασή της για την Cadillac Escalade . Το Carisma Cadillac Escalade διαθέτει ένα υπέροχο δερμάτινο σαλόνι φτιαγμένο από την Connolly, αρκετά κομμάτια με ξύλινη επένδυση καθώς και δύο κανονικού μεγέθους πολυθρόνες με ηλεκτρικό μηχανισμό ρύθμισης της κλίσης και οσφυϊκή υποστήριξη .

Το Escalade Carisma είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, ένα γραφείο και μια θέση για ποτά και κρυστάλλινα ποτήρια. Στο Escalade βρίσκουμε επίσης ψυγείο , ατμοσφαιρικό φωτισμό και ένα HD AV σύστημα μαζί με ένα PC που διαθέτει λειτουργικό σύστημα  Windows 8 .

Η Cadillac Escalade Carisma είναι στην πραγματικότητα ένα θωρακισμένο SUV. Η Carisma αναφέρει ότι για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί 75 τετραγωνικά μέτρα δέρμα , 1 χλμ. καλωδιώσεις  και 600 ηλεκτρικές συνδέσεις. Για την ολοκλήρωση του Escalade απαιτήθηκαν 700 ώρες εργασίας.

Στον κατάλογο του εξοπλισμού του Carisma Cadillac Escalade περιλαμβάνονται πανάκριβα χειροποίητα χαλιά,  ένα σύστημα της  Apple , Wi – Fi και Bluetooth, τηλεόραση 42 ιντσών και ηχοσύνολο από την Bang & Olufsen .

Η Carisma δεν αποκάλυψε την τιμή αυτής της Cadillac Escalade .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα