Ανείπωτη θλίψη στην Άρτα: 10χρονος θάφτηκε κάτω από τόνους ζωοτροφής

Ανείπωτη θλίψη στην Άρτα: 10χρονος θάφτηκε κάτω από τόνους ζωοτροφής

Ένα αθώο παιχνίδι και μια στιγμή απροσεξίας στοίχισαν τη ζωή ενός 10χρονου παιδιού, το οποίο καταπλακώθηκε από ζωοτροφές, τις οποίες ξεφόρτωνε ο πατέρας του

Στο πένθος βυθίστηκε την Δευτέρα (08/09) το χωριό Κωστακιοί, στην Άρτα, όταν έγινε γνωστό ότι ένα 10χρονο παιδί έχασε τη ζωή του.

Το μικρό παιδί είχε συνοδεύσει τον πατέρα του σε επιχείρηση, όπου ο τελευταίος θα ξεφόρτωνε πίτουρο που μετέφερε με φορτηγό. Όταν έφτασαν, ο 10χρονος ανέβηκε στην καρότσα για να παίξει. Ο πατέρας όμως δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και άρχισε να ανεβάζει την καρότσα για να αδειάσει τη ζωοτροφή. Στην αρχή αργά αλλά στη συνέχεια έκανε ανατροπή στην καρότσα.

Ο μικρός παρασύρθηκε από το πίτουρο και βρέθηκε κάτω από τόνους ζωοτροφής. Όταν έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί, ήταν αργά, καθώς το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον μικρό. Στο δρόμο όμως για το γενικό νοσοκομείο της Άρτας, το παιδί δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα καταγράφηκε από την κάμερα που υπήρχε στην επιχείρηση και το υλικό θα εξεταστεί από την αστυνομία.

Πληροφορίες από epiruspost.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα