Έξι μεγιστάνες παράγγειλαν στην Ferrari την Pininfarina Sergio

Έξι μεγιστάνες παράγγειλαν στην Ferrari την Pininfarina Sergio

Αν τον …φυσάς τον παρά, τότε μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Ακόμη και να παραγγείλεις μια Pininfarina Sergio στην Ferrari…

Όταν, το 2013 έκανε το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η  Pininfarina Sergio Concept από την Ferrari, «έκαψε» καρδιές.

Μεταξύ αυτών που … κάηκαν από το πανέμορφο roadster ήταν και 6 ζάπλουτοι τύποι, οι οποίο ζήτησαν από την «σκουντερία» να τους παραδώσει από ένα τέτοιο supercar. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μεγάλη ιστοσελίδας του εξωτερικού, ούτε που μπήκαν στην διαδικασία να συζητήσουν για τα όσα αφορούν στην τιμή του αυτοκινήτου.

Η Ferrari, δεν μπορούσε να πει όχι, σε τέτοιες δελεαστικές προτάσεις. Έτσι, παρά το γεγονός ότι αρχικά η Pininfarina Sergio ήταν ένα one off μοντέλο, στην πορεία είναι έτοιμη να προχωρήσει στην κατασκευή άλλων έξι, για να ικανοποιήσει την επιθυμία των πάμπλουτων πελατών της.

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο είχε «χτιστεί» στο πάτωμα της Ferrari 458, πιθανολογείται  ότι θα φορά τον V8 κινητήρα της Ferrari Speciale με 605 ίππους ισχύ και θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν , το υπεραυτοκίνητο είναι ανοικτό, χωρίς εμπρός παρμπρίζ, εξοπλίζεται με ρολμπαρ και  οδηγείται   με … κράνος .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα