Ο Τζούλιαν Ασάνζ στέλνει επιστολή στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς για το “The Fifth Estate”

Ο Τζούλιαν Ασάνζ στέλνει επιστολή στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς για το “The Fifth Estate”

Ξέραμε ότι ο Τζούλιαν Ασάνζ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το "The Fifth Estate". Σήμερα δημοσιεύει μία επιστολή στο Wikileaks που απευθύνεται στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κι εξηγεί τους λόγους

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Ο ιδρυτής του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, ήταν από την αρχή αντίθετος με την ταινία που, υποτιθέμενα, έριχνε φως στην οργάνωσή του. Εχοντας από τον περασμένο Ιανουάριο στα χέρια του το σενάριο του «The Fifth Estate», ο Ασάνζ δήλωνε ότι η ταινία είναι μια «τεράστια μηχανή προπαγάνδας εναντίον της WikeLeaks και των ανθρώπων που εργάζονται γι αυτήν».

Οταν το  «The Fifth Estate» έκανε την πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον προηγούμενο Αύγουστο, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αποκάλυψε σε συνεντεύξεις του ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Ασάνζ για να τον συμβουλευτεί για το ρόλο, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Σήμερα έχουμε την απάντηση στο γιατί.

Το site της Wikileaks δημοσιεύει σήμερα μία επιστολή που έγραψε ο Ασάνζ τον περασμένο Γενάρη, απευθύνεται στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (τον ηθοποιό που τον ερμηνεύει) και του εξηγεί γιατί το πρότζεκτ της DreamWorks είναι ένα «ανεύθυνο, αντιπαραγωγικό και επιβλαβές». «Πιστεύω ότι είσαι ένας καλός ηθοποιός κι άνθρωπος, αλλά αυτή δεν είναι μία καλή ταινία» του επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα