Δυσφορία Λοβέρδου για την εκδήλωση της Βουλής στη μνήμη του Ανδρέα

Δυσφορία Λοβέρδου για την εκδήλωση της Βουλής στη μνήμη του Ανδρέα
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος - Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις", την Κυριακή 8 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να κάνει εκδήλωση εναντίον του ΠΑΣΟΚ. «Κάντε εκδήλωση και για τον (κατήγορο του Ανδρέα) Μαμανέα» είπε ο κ. Λοβέρδος

Την έντονη δυσφορία του για την εκδήλωση που οργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΟΣΚ Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής καταγγέλλοντας ότι πίσω της κρύβεται η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να… διαλύσει τη Χαριλάου Τρικούπη.

«Αν θέλετε να κάνετε εκδήλωση εναντίον μας καλέστε και τον Μαμανέα ! Τον είχατε χρησιμοποιήσει όταν μας διώκατε το 1989» είπε εκνευρισμένος ο κ. Λοβέρδος παραπέμποντας στον σωματοφύλακα του Κοσκώτα και κατήγορο του Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο. Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε, πάντως, ότι δεν στρέφεται κατά του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, και στοχοποίησε ουσιαστικά τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα 20 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

«Η εκδήλωση έχει πάρει άλλες διαστάσεις…» πρόσθεσε φανερά ενοχλημένος ο κ. Λοβέρδος και παραδέχτηκε ότι έχει ενημερωθεί για το θέμα από την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Υπενθυμίζεται ότι και η κυρία Γεννηματά φέρεται να ενοχλήθηκε από το ενδεχόμενο να έδινε το παρών εκεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα