Δουζίνας: Κίνηση εντυπώσεων απ’ τον Ερντογάν για εσωτερική κατανάλωση

Δουζίνας: Κίνηση εντυπώσεων απ’ τον Ερντογάν για εσωτερική κατανάλωση
ΑΘΗΝΑ-Η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών «Τροποποίηση του Κώδικα του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και λοιπές διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ότι η Ελλάδα πρέπει να διεθνοποιήσει το όλο ζήτημα και να επιδείξει ψυχραιμία

Το επεισόδιο στα Ίμια αποτελεί δημιουργία εντυπώσεων από τον Ερντογάν για εσωτερική κατανάλωση γιατί δεν πάει καθόλου καλά μέσα και έξω δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας.

Σημείωσε ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία δεν εξελίσσονται όπως θέλει ο τούρκος πρόεδρος, ενώ οι ΗΠΑ του ξεκαθάρισαν ότι θα χρηματοδοτήσουν τους κούρδους μαχητές.

Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να εφησυχάζει αλλά να δείξει ψυχραιμία και να διεθνοποιήσει το όλο ζήτημα.

Πρόσθεσε ότι και η διεθνής κοινότητα βρίσκεται σε αμηχανία, καθώς ο Ερντογάν αλλάζει συμμαχίες κάθε μήνα.

Όσον αφορά στο σκάνδαλο Novartis, εν κατακλείδι, ο κ. Δουζίνας υποστήριξε ότι υπήρξε “ληστεία” εις βάρος του ελληνικού λαού.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα