Ετοιμάστε ταξίδι: Διαγωνισμός για τρεις μοναδικούς προορισμούς σε πολυτελή ξενοδοχεία

Ετοιμάστε ταξίδι: Διαγωνισμός για τρεις μοναδικούς προορισμούς σε πολυτελή ξενοδοχεία

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για τρία τριήμερα ταξίδια για δύο, σε Καρπενήσι, Λιτόχωρο Πιερίας και Λίμνη Πλαστήρα

Πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό συμπληρώνοντας μόνο το email σας και κερδίστε ένα τριήμερο για δύο άτομα  σε Τρία Πανέμορφα Ξενοδοχεία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο ειδικό microsite του ekdromi.gr και να πληκτρολογήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Ο διαγωνισμός θα βρίσκεται σε ισχύ ως τις 29 Νοεμβρίου, γι’ αυτό… διαδώστε το!! Οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση η οποία θα γίνει στις  30 Νοεμβρίου 2016. ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα τριήμερο στο μαγευτικό Καρπενήσι

Η πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας, στη νοτιοδυτική πλευρά του Βελουχιού και σε υψόμετρο 960 μέτρων, ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φυσική του ομορφιά. Αυτό, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική που έχει συντηρηθεί στο Καρπενήσι, κάνουν τον προορισμό ιδανικό για φθινοπωρινές και χειμερινές εξορμήσεις.

Σε απόσταση μόλις 11 χιλιομέτρων από την πόλη βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου, για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το έπαθλο του νικητή περιλαμβάνει τριήμερο με
δύο διανυκτερεύσεις για δύο Άτομα, στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων
Montana Hotel & Spa, στο
Καρπενήσι, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, από 01 Δεκεμβρίου 2016 έως και 31 Ιανουαρίου 2017 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό
ΕΔΩ

Εξόρμηση στη λίμνη Πλαστήρα

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα για τους χειμερινούς αλλά και τους ανοιξιάτικους μήνες, είναι η Λίμνη Πλαστήρα. Εκτός από ονειρική ομορφιά, η τοποθεσία διαθέτη πλήθος εντυπωσιακών αξιοθέατων. Στην περιοχή θα βρείτε θρησκευτικά μνημεία με μεγάλο πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, μοναστήρια, μουσεία, το φράγμα, το βοτανικό κήπο, το ορειβατικό καταφύγιο Αγράφων, τοξωτά γεφύρια και σπήλαια καθώς και σημεία που προσφέρουν πανοραμική θέα στη λίμνη Πλαστήρα που κόβουν την ανάσα.

Η λίμνη Πλαστήρα περιτριγυρίζεται από δεκάδες παραδοσιακά χωριά. Επισκεφτείτε τα και δείτε την εξαιρετική ενσωμάτωση στο φυσικό περιβάλλον και τα παραμυθένια τοπία που συνθέτουν.

ΤΟ ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ένας τυχερός, μπορεί να κερδίσει ένα τριήμερο με
δύο διανυκτερεύσεις για δύο Άτομα, στο τεσσάρων αστέρων
Nevros Hotel & Spa, στη
Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, από 01 Δεκεμβρίου 2016 έως και 31 Ιανουαρίου 2017 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό
ΕΔΩ

Ξεκούραση στο Λιτόχωρο Πιερίας

Απλώνεται σε μια πλαγιά, στους πρόποδες του Oλύμπου σε 300 υψόμετρο, η οποία χάνεται ομαλά στη θάλασσα, με μεγάλες, ωραίες παραλίες, μήκους 70 χλμ. Κατά μήκος του κυλάει ο ποταμός Eνιπέας, με τοπανέμορφο φαράγγι, και φυσικά βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου.

Το
Λιτόχωρο, αποτελεί ιδανικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας, είναι ο δεύτερος σε πληθυσμό δήμος της Πιερίας (μετά την πρωτεύουσα Κατερίνη) και αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για να γνωρίσετε τον Ολυμπο.

ΤΟ ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ένας τυχερός θα εξασφαλίσει δωρεάν ένα τριήμερο με
δύο διανυκτερεύσεις για δύο Άτομα στο τεσσάρων αστέρων
Olympus Mediterranean Boutique Hotel,
Λιτόχωρο Πιερίας, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, από 01 Δεκεμβρίου 2016 έως και 31 Ιανουαρίου 2017 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό
ΕΔΩ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα