Novitec Ferrari F12 berlinetta N LARGO. Βελτιώνεται και η Ferrari…

Novitec Ferrari F12 berlinetta N LARGO. Βελτιώνεται και η Ferrari…

Η εταιρία tuning Novitec Rosso αποκάλυψε πριν λίγα 24ώρα το νέο της πρόγραμμα για την βελτίωση της Ferrari F12 Berlinetta , που το αποκαλούν με την ονομασία Ν - LARGO

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, όταν διαβάσαμε ότι η Novitec ασχολείται με την βελτίωση ενός από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στον πλανήτη, της Ferrari F12 Berlinetta, ένα έντονο μειδίαμα ανέβηκε στα χείλη μας. Κρίνοντας όμως από το αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε «άξιζε ο κόπος».

Η Novitec Ferrari F12 Berlinetta N – LARGO έρχεται με ένα ευρύ κιτ αμαξώματος , και μια μικρή αύξηση της ισχύος . Το κιτ αμαξώματος της Novitec Ferrari F12 Berlinetta είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και προφανώς , είναι σχεδιασμένο για μέγιστη αεροδυναμική απόδοση .

Σε σύγκριση με την βασική έκδοση του supercar, η F12 Novitec  Berlinetta διαθέτει 11 εκατοστά μεγαλύτερο πίσω άξονα και 6 εκατοστά μεγαλύτερο εμπρόσθιο .  Το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει ευρύτερους θόλους τροχών , νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, ένα πίσω διαχύτη , πλαϊνές ποδιές , ένα φτερό καπό , αεροτομή οροφής κλπ . Ακόμη, η Novitec Ferrari F12 είναι εξοπλισμένη με μια αναβαθμισμένη εμπρός μάσκα.

Η Novitec Ferrari F12 N – LARGO τροφοδοτείται από τον ίδιο 6.3 – λίτρων V12 κινητήρα, που υπάρχει και στην εργοστασιακή έκδοση, όμως η απόδοσή του έχει αυξηθεί στους 781 ίππους, 41 παραπάνω από αυτούς του εργοστασιακού. Με την επιπλέον ιπποδύναμη , η Novitec F12 μπορεί να φτάσει την τελική ταχύτητα των 350 χλμ./ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα