Θέλετε να γευτείτε τον Άγιο Βαλεντίνο; Έχουμε την πρόταση

Θέλετε να γευτείτε τον Άγιο Βαλεντίνο; Έχουμε την πρόταση

Αν ένα ιταλικό υποστηρίζει το όνομα και την αυθεντικότητά του όσο κανένα στην πρωτεύουσα, αυτό είναι το Sale e Pepe. Και μαντέψτε. Βρίσκεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού

Όσες αντιρρήσεις και να έχει κανείς για τη γιορτή των ερωτευμένων, μπορείτε απλά να την δειτε σαν μια ευκαιρία να περάσετε καλά και εσείς και το ταίρι σας. Τι θα λέγατε για ένα ωραίο γεύμα; Το εστιατόριο SALE e PEPE στο Κολωνάκι δημιουργεί κάθε χρόνο ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα μενού ύμνο στον έρωτα με πλούσιες γεύσεις και φαντασία!

Ο Ιβάν Οταβιάνι έχει φέρει τη γνώση της κουζίνας της Βορείου Ιταλίας εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Αθήνα. Το γραφικό εστιατόριο ξεπροβάλλει στην τελευταία οδό, την Αριστίππου πριν ξεκινήσει ο βράχος του Λυκαβηττού, λίγα μέτρα από το σημείο όπου το τελεφερίκ παραλαμβάνει τα ζευγαράκια.

Μια βόλτα στο λόφο της Αθήνας, κατάβαση με τα πόδια ή από το απολαυστικό τελεφερίκ και δείπνο στο Sale e Pepe. Το ερωτικό σχέδιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μοιάζει υποδειγματικό.

Η πολυετής εμπειρία του SALE & PEPE στη διάδοση της κουζίνας της Βορείου Ιταλίας έχει κερδίσει τις καρδιές και του πιο απαιτητικού γευσιγνωστικού κοινού στην Αθήνα και στη Μύκονο.  Και αυτό τον χειμώνα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του Ivan Ottaviani που φροντίζει για την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών των πιάτων και για το ζεστό, φιλόξενο κλίμα στην κομψή σάλα του SALE & PEPE. 

Μπορείτε να δοκιμάσετε το μενού μαύρης τρούφας που εμπνεύστηκε το εστιατόριο πρόσφατα.

Ή να ζητήσετε την πρόταση του κ. Οταβιάνι για το ρομαντικό σας μενού.  Ερωτευθείτε… αλά  ιταλικά και αφήστε τον Ivan Ottaviani να σας μεταφέρει γευστικά στην Ιταλία του έρωτα και της απόλαυσης.

SALE & PEPE:  Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102, e-mail: [email protected] – www.saleepepe.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα