Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis

Από τη σκηνή, ενώ ετοιμάζονταν να εμφανιστούν μπροστά σε 16.000 άτομα, ανακοίνωσαν τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ τα άσχημα νέα (vid)

Σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια διακομίστηκε εσπευσμένα το βράδυ του Σαββάτου ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, με το συγκρότημα να ανακοινώνει από τη σκηνή τα άσχημα νέα στους 16.000 θαυμαστές του που ετοιμάζονταν να απολαύσουν μια προγραμματισμένη συναυλία τους. Η εμφάνισή τους αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, ακυρώθηκε.

“Είμαστε σοκαρισμένοι. Ζούμε για να ροκάρουμε αλλά δυστυχώς υπάρχει κάτι ιατρικό που συνέβη και πρέπει να το δεχτούμε”, δήλωσε ο μπασίστας του γκρουπ, Flea χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο frontman του γκρουπ αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στομάχι.  Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος, ούτε και η κατάστασή του.


O ντράμερ Chad Smith έγραψε στο twitter: “Κανένας άλλος δεν είναι περισσότερο απογοητευμένος από εμάς που δεν θα εμφανιστούμε απόψε. Όλη μου την αγάπη και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αδερφό μου, Anthony”.

O Kiedis, τραγουδιστής του συγκροτήματος για 33 χρόνια, είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του το 2008, όταν διαγνώστηκε με νεφρική νόσο ενώ αρκετά χρόνια νωρίτερα είχε δώσει μεγάλο αγώνα για να απεμπλακεί από τα ναρκωτικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα