Η Κωνσταντοπούλου ξεκαθαρίζει: Δεν έχω καμία σκέψη για παραίτηση

Η Κωνσταντοπούλου ξεκαθαρίζει: Δεν έχω καμία σκέψη για παραίτηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Τι δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παραίτησή της

Κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την θέλουν να υποβάλει την παραίτησή της από το αξίωμα της Προέδρου της Βουλής, από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε δήλωσή της στην ιστοσελίδα της Ναυτεμπορικής, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε:

“Δεν έχω καμία σκέψη για παραίτηση, τα δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού. Δεν επιχείρησαν καν να τα διασταυρώσουν μαζί μου”.

Υπενθυμίζεται, ότι η Πρόεδρος της Βουλής, την Παρασκευή, κατά την ψηφοφορία για την εξουσιοδότηση του υπουργού Οικονομικών ενόψει του σημερινού Eurogroup, ψήφισε “παρών”.

Η κα Κωνσταντοπούλου, τόνισε ότι το χρέος χρησιμοποιείται ως εργαλείο υποταγής του ελληνικού λαού και αναφέρθηκε στις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα από την κατοχή και πρόσθεσε ότι αυτές οι οφειλές ανέρχονται στα 340 δισ. ευρώ.

Η Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι οι δανειστές, ενεργούν δόλια και εκβιάζουν την Ελλάδα και έκανε λόγο για συνειδητή και υπολογισμένη απόφασή τους να στερήσουν από το λαό τα μέσα της επιβίωσής τους, κλείνοντας τη στρόφιγγα της ρευστότητας, λόγω της επιλογής της κυβέρνησης να γίνει δημοψήφισμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα