Δηλώσεις του πολιτικού κόσμου για τον χαμό του Τ. Μητσόπουλου

Δηλώσεις του πολιτικού κόσμου για τον χαμό του Τ. Μητσόπουλου

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και μέλη της κυβέρνησης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του Κύπριου Υπουργού Άμυνας

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον πρόωρο χαμό του Κύπριου Υπουργού Άμυνας, Τάσου Μητσόπουλου.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του Τάσου Μητσόπουλου, τον κυπριακό λαό, την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

“Ένας σπουδαίος πατριώτης και καλός φίλος, ένας εξαίρετος άνθρωπος, ο Τάσος Μητσόπουλος, ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, έφυγε από κοντά μας. Διακρινόταν για την αγάπη του στην Ελλάδα και το πάθος του για την εθνική υπόθεση της μαρτυρικής Μεγαλονήσου. Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον απρόσμενο θάνατό του” τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπ. εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε: “Ο Τάσος Μητσόπουλος υπήρξε ένας υπεύθυνος πολιτικός, ένας ωραίος άνθρωπος, ο οποίος, καθόλη τη διάρκεια της ζωής του, σε όποιο αξίωμα και αν υπηρέτησε, εργάστηκε άοκνα, για τα δίκαια του λαού της Κύπρου. Η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή”.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος από την πλευρά του χαρακτήρισε “Βαριά και πολλαπλή την απώλεια του Κύπριου υπουργού Άμυνας, ενώ ο  Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του εκλιπόντος ενώ όπως δήλωσε, “Δικαιολογημένα ο αιφνίδιος, τραγικός χαμός του συγκίνησε τον Ελληνισμό στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα”.

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τουίτερ.

Τέλος, “τη βαθιά του οδύνη για τον τόσο πρόωρο και αδόκητο χαμό του Τάσου Μητσόπουλου” εξέφρασε και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης από τη ΔΡΑΣΗ με ανακοίνωσή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα