H ξανθιά Αυστραλή που θα σου μάθει τι σημαίνει supercars

H ξανθιά Αυστραλή που θα σου μάθει τι σημαίνει supercars

Η αυστραλή περσόνα των Social Media κάνει το επάγγελμα που ζηλεύουν οι λάτρεις των αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο

H Alexandra Mary Hirschi Alex Hirschi, γνωστή και ως Supercar Blondie(Η ξανθιά των υπεραυτοκινήτων),  είναι μία αυστραλή περσόνα των Μέσω Κοινωνικής Δικτύωσης που ζει στο Ντουμπάι.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2017, είχε δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο Ντουμπάι, για την οποία είχε πάρει συνεντέυκεις από μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων, πολιτικούς και διασημότητες όπως ο Τζον Τραβόλτα, ο Τζέηκ Τζίλενχαλ ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ, ο Λίαμ Νίσον και άλλοι.

Η 31 ετών Hirschi, πλέον, βγάζει τα προς το ζην με έναν τρόπο που ζηλεύουν πολλοί λάτρεις των αυτοκινήτων: οδηγάει υπεραυτοκίνητα(supercars) και δημιουργεί κριτικές, τις οποίες ποστάρει στα social media.

“Έχω οδηγήσει την Ferrari 488 GTB, την 488 Spider, τις Mclaren 570s και 540c, την Bentley GT3R, GT Speed και V8s, Mercedes AMG GTs, την  Lamborghini Huracan, και πολλά άλλα”, ανέφερε η ίδια στο Forbes.

 

“Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην οδήγηση είναι το πώς με κάνει να αισθάνομαι. Είναι υπέροχο και συχνά γελάω όσο οδηγάω. Πάντα μου άρεσε η οδήγηση και την απολάμβανα από όταν είχα το πρώτο μου αυτοκίνητο, ένα Mitshubishi Lancer”, λέει η αυστραλιανή Hirschi.

“H αίσθηση όμως της οδήγησης μίας Ferrari, μίας Lamborghini ή McLaren και ο ήχος των μεγάλων μηχανών, είναι 1000 φορές πιο απολαυστική”.

Η Alexandra Mary Hirschi έχει αγωνιστεί στην οδήγηση εναντίον του Stig από το Top Gear σε πίστα, ενώ έχει οδηγήσει μέχρι και το Batmobile από την ταινία Batman του 1989.

Με πληροφορίες από : Forbes

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα