Θέμα ωρών η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Θέμα ωρών η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
ΑΘΗΝΑ - Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Τη Δευτέρα το όνομα του υποψηφίου προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν αποκλείεται έκτακτη σύγκλιση των οργάνων

Έκτακτη διαβούλευση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, προκειμένου τα στελέχη να ενημερωθούν και για τις εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, αλλά και για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Για το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας η κυβέρνηση εξακολουθεί να τηρεί “σιγή ιχθύος”, χωρίς να αποκαλύπτουν το όνομα, αλλά ούτε να διαψεύδουν τίποτα.

Με δεδομένη την ίωση που ταλαιπωρεί τον πρωθυπουργό, ακόμα και ο χρόνος ανακοίνωσης δεν έχει κλειδώσει, με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να μην αποκλείουν αυτό να γίνει αύριο Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως πιθανότατα να γίνει σήμερα αργά το βράδυ.

Καλά πληροφορημένες πηγές γνωρίζουν, πάντως πως στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στην Αριστερή Πτέρυγα του κόμματος θα επιθυμούσαν έναν υποψήφιο προερχόμενο από το χώρο της Αριστεράς. Αυτό είναι κάτι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες ειπώθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που έγινε στην Κουμουνδούρου την προηγούμενη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα