Δ. Κουτσούμπας: Όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ συμφωνούν σε ‘μνημόνιο 3’

Δ. Κουτσούμπας: Όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ συμφωνούν σε ‘μνημόνιο 3’
Ο Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βγαίνει από το Προεδρικό Μέγαρο μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών,Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

Ο γγ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στις διεργασίες των τελευταίων ωρών και έθεσε εαυτόν και φυσικά και τον Περισσό απέναντι σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα που όμως είπε εξουσιοδοτούν τον Α. Τσίπρα να υπογράψει τρίτο μνημόνιο.

«Το γεγονός ότι από χθες το βράδυ η δημόσια συζήτηση γίνεται για τις όντως απαράδεκτες διαδικασίες fast-track στη Βουλή, που εισηγείται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να κρύψει το γεγονός ότι τα άλλα κόμματα, πλην ΚΚΕ, έχουν συμφωνήσει και εξουσιοδοτήσει τον κ. Τσίπρα για την υπογραφή ενός νέου “μνημονίου 3”, με βάρβαρα μέτρα για τον λαό μας» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Να θυμίσουμε πως το κομμουνιστικό κόμμα, εκτός από τη Χρυσή Αυγή που αρνήθηκε και να παραστεί στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ήταν το μόνο που αρνήθηκε να υπογράψει κοινό ανακοινωθέν εξερχόμενο από το προεδρικό μέγαρο. Μάλιστα ο γγ του δήλωνε τη Δευτέρα πως δεν είναι πολέμιος του ευρώ, αφού τόσο το Μνήμονιο, όσο και το Grexit θα είναι αντίστοιχα δυσβάσταχτα για το λαό. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα