16.000 έφηβοι είπαν “ναι” στην άθληση και πήραν μέρος στο Coca-Cola Cup!

16.000 έφηβοι είπαν “ναι” στην άθληση και πήραν μέρος στο Coca-Cola Cup!

Μια σημαντική πρωτοβουλία της Coca-Cola, που προάγει τη σημασία του αθλητισμού στους νέους και ενθαρρύνει την υιοθέτηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής!

Ενθουσιασμός, δράση, χειροκροτήματα γέμισαν τα τοπικά γήπεδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τους 16.000 συμμετέχοντες να τα δίνουν όλα για την μπάλα στο φετινό Coca-Cola Cup, το μεγαλύτερο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 που γίνεται στη χώρα μας. Σήμερα, που η τεχνολογία αιχμαλωτίζει την προσοχή μας όλο και περισσότερο, είναι σημαντικό να βλέπουμε πως οι νέοι επιλέγουν την άθληση και αναζητούν ευκαιρίες για να βάλουν την κίνηση στη ζωή τους, χωρίς να λείπει, φυσικά, η διασκέδαση παρέα με τους φίλους τους!

Το Coca-Cola Cup παίζει μπάλα στην Ελλάδα από το 2011 και μέχρι σήμερα περισσότεροι από 53.000 έφηβοι από 18 πόλεις έχουν πάρει μέρος, απολαμβάνοντας όλοι μαζί το αγαπημένο τους άθλημα παρέα με μια παγωμένη Coca-Cola, οποιαδήποτε Coca-Cola με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη. Φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού χιλιάδες έφηβοι γέμισαν τα γήπεδα, ενθουσιάζοντας κοινό και συμπαίκτες. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η adidas βρισκόταν εκεί, επιβραβεύοντας τους συμμετέχοντες με πλούσια δώρα, ενώ οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό των αγώνων μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA (Novasports).

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το κορυφαίο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 επιστρέφει το φθινόπωρο για να μας υπενθυμίσει πως η άθληση και η διασκέδαση πάνε μαζί!

Οι φετινοί νικητές του Coca-Cola Cup

 

Οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και τα έδωσαν όλα για την μπάλα

 

H απονομή των μεταλλίων στις νικητήριες ομάδες

 

Τα βραβεία που σήκωσαν οι κυπελλούχοι Ελλάδος

Η adidas επιβράβευσε τους συμμετέχοντες με πλούσια δώρα

 

Οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και τα έδωσαν όλα για την μπάλα

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://www.grassroots.gr/ ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Coca-Cola Cup στο Facebook https://www.facebook.com/CopaCocaCola.gr/?fref=ts

Μπες στη δράση

#olampala #CocaCola

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα