Γιατί μαμά;

Γιατί μαμά;

Κανένας δεν γεννήθηκε έτοιμος για να γίνει γονιός. Έτσι, είναι απόλυτα λογικό να έχεις πολλές απορίες που μένουν αναπάντητες. Από εδώ και πέρα, giatimama.gr!

Ο νέος ιστότοπος για τη γυναίκα, τη μητέρα, την οικογένεια και το παιδί, είναι εδώ για να κάνει τη ζωή τους ένα κλικ ευκολότερη. Ένα κλικ, σαν αυτό που θα κάνεις για να ακούσεις το κείμενο που σε ενδιαφέρει, αφού πλέον δεν χρειάζεται να το διαβάσεις. Η δική μας ηλεκτρονική «μαμά» θα το κάνει αυτό για σένα, χαρίζοντάς σου πολύτιμο χρόνο. Με ένα απλό κλικ!

Στο giatimama.gr έχουμε τη γνώση και τη διάθεση να κάνουμε τη… δύσκολη δουλειά. Όχι, δεν θα έρθουμε να αλλάξουμε πάνα στο μωράκι σας, αλλά το ότι θα δώσουμε πολύτιμες απαντήσεις σε όποια ερωτήματα προκύψουν, είναι σχεδόν ισάξιο!

Εντάξει, υπερβάλλουμε. Αλλά στο giatimama.gr θα βρεις το ημερολόγιο εγκυμοσύνης . Χάρη σε αυτό θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς την πορεία της εγκυμοσύνης σου και να γνωρίζεις κάθε βδομάδα τι συμβαίνει τόσο στο σώμα σου όσο και σε αυτό του μωρού σου.

Στο giatimama.gr θα βρεις θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τα παιδιά, τους γονείς αλλά και τη γυναίκα γενικότερα. Θέματα που φτιάχνονται για να απαντήσουν σε κάθε πιθανή ερώτηση της νέας ή της μελλοντικής μητέρας. Θέματα που μπορεί εύκολα να διαβάσει και ο μπαμπάς…

Το giatimama.gr δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την νέα οικογένεια να μεγαλώσει υγιή και ευτυχισμένα παιδιά, για να λύσει τις απορίες της νέας μητέρας και να της προσφέρει κάποιον με τον οποίο θα μπορεί να μοιράζεται τους φόβους, τις απορίες αλλά και τα κατορθώματα των μικρών ηρώων της. Την επόμενη φορά που θα ακούσεις «γιατί μαμά;», μην πανικοβληθείς! Μπες στο giatimama.gr και όλα θα πάνε καλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα