Τραγωδία στην Καλαμάτα: Πυροβόλησε την κοπέλα του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Πυροβόλησε την κοπέλα του και αυτοκτόνησε

Ένας νεαρός άνδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε την 32χρονη φίλη του και μετά αυτοπυροβολήθηκε. Παρά την προσπάθεια των γιατρών να την κρατήσουν εν ζωή, δεν τα κατάφερε

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα, όπου ένας νεαρός άνδρας πυροβόλησε την κοπέλα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν έντονο ερωτικό καυγά, όταν ο αλβανικής υπηκοότητας άνδρας  επιτέθηκε αρχικά με ρόπαλο και στη συνέχεια πυροβόλησε στο κεφάλι την 32χρονη φίλη του, γυμνάστρια στο επάγγελμα.

Ακολούθως, έστρεψε το πιστόλι επάνω του και πυροβολήθηκε στο κεφάλι, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει.

Σε κρίσιμη κατάσταση και οι δύο διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και μέχρι αργά το βράδυ οι γιατροί έδιναν μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή, με τον Αλβανό δράστη και αυτόχειρα να είναι σε κρισιμότερη κατάσταση.

Τελικά υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς η σφαίρα τον είχε πλήξει άσχημα στο κεφάλι.

Και το νεαρό θύμα από την άλλη, παρά την προσπάθεια των γιατρών να την κρατήσουν εν ζωή, εξέπνευσε το μεσημέρι του Σαββάτου μετά τις 14.30.

Πηγή: Tharrosnews

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα