Το Hyundai Genesis Coupe Legato Concept με τους 400 ίππους

Το Hyundai Genesis Coupe Legato Concept με τους 400 ίππους

Είμαστε περίπου ένα μήνα μακριά πριν από την ετήσια έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας που ανοίγει τις πόρτες στο κοινό στις 5 Νοεμβρίου, όμως η Hyundai, φρόντισε να μας δώσει μια πρώτη γεύση όσων θα δούμε εκεί με τρία πρωτότυπα αυτοκίνητα: Το 1.000 ίππων Bisimoto Genesis Coupe, το Racer Night Veloster των 250 ίππων και μόλις σήμερα , το ARK Genesis Coupe Legato

Για όσους από εσάς αναρωτιέστε για το όνομα , σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια η Hyundai, « Legato» είναι ένας ιταλικός μουσικός όρος που σημαίνει «δεμένα μεταξύ τους». Με αυτό τον όρο η κορεάτικη φίρμα θέλει να δείξει ότι ο εξωτικός σχεδιασμός συμβαδίζει με τις υψηλές επιδόσεις και την πολυτέλεια στο εσωτερικό του κουπέ.

Το αυτοκίνητο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το ARK Performance. Το Concept Legato διαθέτει ένα όμορφο κιτ αμαξώματος και ασημί χρώμα αμαξώματος, με το εσωτερικό όπως λέγεται να προσφέρει μια ατμόσφαιρα «επιδόσεων και πολυτέλειας».

Ο τροποποιημένος κινητήρας V6 αποδίδει πλέον 400 ίππους, το αυτοκίνητο διαθέτει νέο σύστημα ανάρτησης σε συνδυασμό με ελαφριές ζάντες και τακάκια φρένων από άνθρακα.

Προς το παρόν η Hyundai δεν παρουσιάζει πραγματικές εικόνες  του αυτοκινήτου αλλά αρκείται σε ορισμένα σκίτσα. Τα οποία, αν μη τι άλλο, είναι άκρως εντυπωσιακά. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα