Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο κελί του

Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο κελί του

Απαγχονισμένος στο κελί του, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, βρέθηκε ένας 23χρονος από την Υεμένη. Ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία απέλασής του

Νεκρός στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης βρέθηκε ένας 23χρονος από την Υεμένη, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άψυχο σώμα του βρέθηκε από τους αστυνομικούς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης αλλά το περιστατικό έγινε γνωστό μόλις το Σάββατο (14/02).

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρεμασμένο, έχοντας χρησιμοποιήσει την μπλούζα του, μέσα στο κελί του, όπου κρατείτο μαζί με άλλα άτομα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη αργά.

Ο νεαρός ήταν κρατούμενος από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, γιατί είχε διαπιστωθεί ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία απέλασής του. Φέρεται να είχε εκδηλώσει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν υπό παρακολούθηση από γιατρό. Η νοσηλεία του ωστόσο σε κλινική δεν είχε κριθεί απαραίτητη και απλά του χορηγούνταν φαρμακευτική αγωγή.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα