BINTEO. Ο Μπάτον με McLaren αποφεύγει τις μπάλες που του στέλνει ο Ρονάλντο

BINTEO. Ο Μπάτον με McLaren αποφεύγει τις μπάλες που του στέλνει ο Ρονάλντο

Είναι κορυφαίοι στο είδος τους, εκατομμυριούχοι και δεν χάνουν την ευκαιρία να διασκεδάζουν. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Τζένσον Μπάτον

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις . Ο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος -μαζί με τον Μέσι- ποδοσφαιριστής στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Τζένσον Μπάτον έχει τα … γαλόνια από τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που κέρδισε το 2009.

Πριν λίγες ημέρες, οι δύο τους συναντήθηκαν στο πλαίσιο γυρισμάτων για διαφημιστικό της εταιρίας ρολογιών TAG Heuer- την οποία και οι δύο διαφημίζουν- και είχαν την ευκαιρία να κερδίζουν χρήματα … παίζοντας.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βλέπουμε, έστω και από μακρινή λήψη, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σουτάρει μπάλες προσπαθώντας να ρίξει μια από αυτές στην καμπριολέ  McLaren 650S Spider στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται ο Τζένσον Μπάτον.

Οι συνομιλίες των δύο κορυφαίων αθλητών δεν έχουν καταγραφεί. Θα είχε όμως ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να τις παρακολουθήσουμε και να μάθουμε τα όσα είπαν.

Η 650S είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της McLaren. Ένα supercar με 650 ίππους, υπερτροφοδοτούμενο τέρας της φύσης. 

Πέρυσι, Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε τη νέα McLaren MP4-12C Spyder, με την οποία έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές να κάνει τις βόλτες του. Παράλληλα όμως, από τα χέρια του έχουν περάσει εξαιρετικά αυτοκίνητα όπως,  BMW M6, Maserati, Porsche Cayenne, ενώ το τελευταίο του απόκτημα είναι μια πανέμορφη  μαύρη Lamborghini Aventador. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα