Το Intrado Concept δείχνει το μέλλον μέσα από τα μάτια της Hyundai

Το Intrado Concept δείχνει το μέλλον μέσα από τα μάτια της Hyundai

Το Intrado Concept της Hyundai είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο δείχνει τους προβληματισμούς της κορεάτικης φίρμας τόσο στον τομέα της εμφάνισης, όσο και στον τομέα των εναλλακτικών καυσίμων, αού για την κίνησή του χρησιμοποιεί κυψέλες καυσίμου.

Σύμφωνα με την  κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία το Intrado” παραπέμπει σε ένα συμπαγές crossover αυτοκίνητο ” . Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από μέσα προς τα έξω και διαθέτει ένα  εσωτερικόπου εσιτάζει στην ευχρηστία, την λειτουργικότητα, την προσαρμοστικότητα με την χρήση καινοτόμων και ανθεκτικών υλικών με έντονες αντιθέσεις.

Η καμπίνα διαθέτει ριζοσπαστική κατασκευή. Το αμάξωμα έχει «χτιστεί» γύρω από έναν υπερ- ελαφρύ σκελετό ενώ το όνμα του οχήματος προέρχεται από τον τομέα της αεροναυπηγικής. Η λέξη Intrado προέρχεται από την κάτω πλευρά της πτέρυγας των αεροσκαφών

 

Για την κίνηση φροντίζει μια υβριδική διάταξη που περιλαμβάνει μια νέα γενιά κυψελών υδρογόνου και μπαταρίες ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 36kWh. Ο ανεφοδιασμός σε υδρογόνο  διαρκεί λίγα λεπτά και η αυτονομία αγγίζει τα 600 χιλιόμετρα, όσα δηλαδή είναι ενός κινητήρα συμβατικών καυσίμων.

 

Με το Intrdo η Hyundai εξελίσσει την «ρευστή γλυπτική», έναν σχεδιαστικό όρο που η ίδια εισήγαγε στον τομέα της εμφάνισης που έχουν τα μοντέλα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα