Κρέτσος: Η Ελλάδα πρέπει να μπει στο χάρτη της κερδοφόρας βιομηχανίας του gaming

Κρέτσος: Η Ελλάδα πρέπει να μπει στο χάρτη της κερδοφόρας βιομηχανίας του gaming
Παρουσίαση του Μητρώου Επιχειρήσεων των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017. Τα στοιχεία από την πρώτη φάση λειτουργίας της νέας πλατφόρμας ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας μίλες στο Ραδιόφωνο 24/7 για τις μεγάλες προοπτικές που προσφέρει η βιομηχανία του gaming, με αφορμή τη διεξαγωγή του Athens Game Festival

Για την έκθεση Athens Games Festival που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην Ελλάδα, μίλησε ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος στο Ραδιόφωνο 24/7 και το Live news στις 14.00 με το Δημήτρη Χατζηνικόλα.

Πρόκειται για μια έκθεση η οποία απευθύνεται από επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις και δίνει την ευκαιρία σε 60 ελληνικές επιχειρήσεις του χώρου να έρθουν σε επαφή με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως.

Επιδίωξη του υπουργείου είναι η Ελλάδα να μπει στο χάρτη αυτής της ανερχόμενης και κερδοφόρας βιομηχανίας, διότι υπάρχει ταλέντο αλλά κι ένα θεσμικό πλαίσιο φιλικό προς τη βιομηχανία του gaming.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα