Σε τεταμένο κλίμα η ορκωμοσία στο δήμο Αριστοτέλη. Απών ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Πάχτας

Σε τεταμένο κλίμα η ορκωμοσία στο δήμο Αριστοτέλη. Απών ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Πάχτας

Μέσα σε κλίμα αντιδράσεων για την εξόρυξη χρυσού και χωρίς τον απερχόμενο δήμαρχο Χρήστο Πάχτα, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία στο δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής (pics)

Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (31/08) η αλλαγή σκυτάλης στο δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, με κατοίκους της περιοχής να αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού και τον απερχόμενο δήμαρχο και επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Χρήστο Πάχτα να μην δίνει το παρών.

Αρκετές ώρες πριν την ορκωμοσία, κάτοικοι είχαν αναρτήσει έξω από το δημαρχείο πανό κατά της εξόρυξης χρυσού και όσων διευκόλυναν τη συγκεκριμένη διαδικασία, ζητώντας παράλληλα από τον νέο δήμαρχο Γιάννη Μίχο “να κάνει αυτά για τα οποία τον εξέλεξαν”.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο κ. Πάχτας και οι δημοτικοί του σύμβουλοι είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο για να μεταβούν από την Αρναία, που είχε μεταφέρει το γραφείο του ο απερχόμενος δήμαρχος μετά τα πρώτα επεισόδια εις βάρος του, στην Ιερισσό, όπου είναι η έδρα του δήμου. Φέρεται μάλιστα να ζήτησε να κατέβουν τα πανό από το δημαρχείο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα