Με… άρωμα Mercedes έρχεται το νέο Renault Talisman

Με… άρωμα Mercedes έρχεται το νέο Renault Talisman

Την τεχνογνωσία της Mercedes χρησιμοποίησε η Renault για την παραγωγή του Talisman, σε τομείς όπως η ποιότητα κατασκευής αλλά και το φινίρισμα.

Μόλις πριν ένα 24ώρο σας ενημερώσαμε για την παρουσίαση, από την Renault, του μεεσαίου σεντάν που θα αντικαταστήσει το Lguna.

Κατά την παρουσίαση του νέου μοντέλου, το αφεντικό της εταιρίας, Carlos Ghosn, έκανε λόγο για ένα «εκλεπτυσμένο σεντάν», ενώ ο επικεφαλής του σχεδιασμούΛόρενς Βαν Ντε Ακερ, ανέφερε ότι σχεδιάσθηκε για να προσφέρει υψηλά επίπεδα ποιότητας και φινιρίσματος.

Για να επιτύχει υψηλά στάνταρ σε αυτό τον τομέα η Renault, ζήτησε από την Daimler να στείλει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στο εργοστάσιό της στη Ντουέ στη Γαλλία για να ελέγξουν τη παραγωγή στους τομείς της ποιότητας και του φινιρίσματος.

Μετά από αυτό, κάποιος μπορεί να πει βασίμως, ότι το Talisman είναι ένα μοντέλο με ποιότητα και φινίρισμα αντίστοιχα των μοντέλω της Daimler.

Το μεσαίο γαλλικό σεντάν έχει να αναμετρηθεί με μοντέλα που έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου σε αυτούς τους δύο τομείς, όπως είναι το VW Passat, αλλά και το νέο Ford Mondeo. Έτσι, οι οποιεσδήποτε ατέλειες παρουσίαζε το Talisman, θα αποτελούσε ισχυρό μειονέκτημα για το μοντέλο.

Η Renault και η Mercedes έχουν εδώ και καιρό εγκαινιάσει μια συνεργασία καρπός της οποίας είναι τα αδελφά μοντέλα Renault Twingo και Smart. Επίσης, η γαλλική φίρμα προμηθεύει την Mercedes με χαμηλού κυβισμού κινητήρες ντίζελ που κινούν αρκετά μοντέλα της τελευταίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα