Τα καλύτερα ‘ταξίδια ζωής’ που δεν πρέπει να χάσετε

Τα καλύτερα ‘ταξίδια ζωής’ που δεν πρέπει να χάσετε

Ανάμεσα σε αυτά και η Σαντορίνη

Μία εξερεύνηση της «χαμένης πόλης» στην Πέτρα της Ιορδανίας, ένα σαφάρι στη Ζάμπια και μια κρουαζιέρα στην Ανταρκτική δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους περισσότερους ταξιδιώτες.

Εάν προγραμματίζετε την επόμενή σας εξόρμηση, δείτε παρακάτω τα καλύτερα ταξίδια ζωής που δεν πρέπει να χάσετε και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει:

 

10. ΤΟΚΙΟ – ΙΑΠΩΝΙΑ

Λίγες πόλεις σαν το Τόκιο προσφέρουν τόσα πολλά εστιατόρια (8.000), πολυτελή καταλύματα, έντονη νυχτερινή ζωή, άπειρες προτάσεις για ψώνια και πλούσιο πολιτιστικό σκηνικό.

sunrise breakfast::Chamilandu Bushcamp:: south louangwa national park:: Zambia 2012 Monika Hoefler & Jens Schwarz

 

9. ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗ ΖΑΜΠΙΑ

Η Ζάμπια είναι ένας ιδανικός προορισμός για σαφάρι στην Αφρική. Ελέφαντες, λεοπαρδάλεις, κροκόδειλοι, ιπποπόταμοι, αντιλόπες και βατράχια είναι μερικά από τα πλάσματα του ζωικού βασιλείου που θα συναντήσετε στην αφρικανική χώρα.

Fantasy landscape scene from Petra, Jordan. Monastery, carved into side of rock face. rocky mountain - views of valley, and this structure. Getty Images

 

8. ΠΕΤΡΑ – ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Θεωρείται ως ο μεγαλύτερος εθνικός θησαυρός της Ιορδανίας, ο οποίος μέχρι σήμερα αποτελεί ένα μυστήριο και κάθε χρόνο δέχεται μισό εκατομμύριο επισκέπτες. Με μόλις το 1/20 της αρχαίας πόλης να έχει ανασκαφεί μέχρι σήμερα, η γνώση μας για την Πέτρα αλλάζει μέρα με τη μέρα, ενώ νέα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια μέσα από τις σκαπάνες των αρχαιολόγων από την Ιορδανία, την Ελβετία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, που πραγματοποιούν ανασκαφές στην περιοχή.

 

7. ΜΙΑΝΜΑΡ

Η Μιανμάρ είναι μία χώρα στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής και ίσως τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να την επισκεφθείτε, προτού χάσει το παλιό στυλ της Ασίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα