Bucci Special. Το supercar από την Αργεντινή

Bucci Special. Το supercar από την Αργεντινή

Ένα νέο supercar, για το οποίο έχουμε ακούσει πολλά εδώ και μερικά χρόνια, φαίνεται ότι τώρα βρίσκεται πολύ κοντά στην παραγωγή και προορίζεται να γίνει το πρώτο εξωτικό αυτοκίνητο της Αργεντινής.

Το αυτοκίνητο αυτό είναι το Bucci Special και παρουσιάσθηκε πριν λίγο καιρό στην διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Μπουένος Άιρες.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ προωθήθηκε από τον Αργεντίνο οδηγό της Φόρμουλα 1, τον Clemar Bucci, ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει ένα supercar που να φέρει την σφραγίδα της πατρίδας του. Δυστυχώς όμως απεβίωσε το 2011 και ποτέ δεν είδε το αυτοκίνητο ολοκληρωμένο.

Όπως όμως έγινε γνωστό, ο ανιψιός τους Clemar, ο Pablo Bucci πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ετοιμάζει την γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου.

Το Bucci Special είναι ένα ανοικτό speedster με  σασί από χάλυβα και αμαξώματος από ανθρακονήματα. Είναι διθέσιο και τροφοδοτείται από έναν V-12 κινητήρα, τοποθετημένο στο κέντρο του αμαξώματος. Ο κινητήρας όπως όλα δείχνουν θα είναι ένας 7.3 λίτρων AMG, όμοιος με αυτόν που κινεί τα supercar της Zonda.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα