Βενετία 2014: Στο “The Humbling” ο Αλ Πατσίνο είναι ο καλύτερος ηθοποιός του κόσμου

Βενετία 2014: Στο “The Humbling” ο Αλ Πατσίνο είναι ο καλύτερος ηθοποιός του κόσμου

Σε μια βαθειά αυτοαναφορική ταινία του Μπάρι Λέβινσον, βασισμένη σε Φίλιπ Ροθ, ο Πατσίνο παίζει με την τέχνη του όπως δεν έχει κάνει εδώ και δεκαετίες.

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Οταν γεννιέσαι ηθοποιός, με την παλιότερη, ρομαντικότερη ιδέα του επαγγέλματος, όταν από τα παιδικά σου χρόνια η ζωή που ζεις υπάρχει σε γραμμένους ρόλους περισσότερο απ’ ότι γύρω σου, όταν έχεις ένα έμφυτο ταλέντο που σ’ έχει ανεβάσει στα ουράνια κι αυτό, μια μέρα, τελειώνει, χάνεται, σκεπασμένο από τα χρόνια που πέρασαν κι ο ένας ρόλος μπερδεύεται με τον άλλο σ’ ένα κουβάρι χωρίς άκρη, η ζωή μοιάζει να μην αξίζει να τη ζεις.

Εκτός αν τύχει ν’ ανακαλύψεις ξανά τη νεανική φρεσκάδα. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι πραγματική κι όχι δημιούργημα του μπερδεμένου σου μυαλού. Κάπου εκεί, στο «The Humbling», βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ, γνωρίζουμε τον Σάιμον Αξλερ του Αλ Πατσίνο, σπουδαίο ηθοποιό σε πτώση. Πραγματική, αυτοκτονική πτώση από τη σκηνή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάζετε καθημερινά τα πάντα για το 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται διαρκώς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα