H Lady Gaga τίμησε τη συνεργασία της με τους Metallica με ένα τατουάζ

H Lady Gaga τίμησε τη συνεργασία της με τους Metallica με ένα τατουάζ

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές των φετινών βραβείων Grammy's αποτέλεσε η σύμπραξη επί σκηνής των Metallica με τη Lady Gaga.

Με ένα τατουάζ αποφάσισε να τιμήσει η Lady Gaga την κοινή εμφάνισή της με τους Metallica στην 59η τελετή των βραβείων Grammy’s που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο Στέιπλς Σέντερ του Λος Άντζελες.

H δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε χθες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο της τατουάζ, έναν σκόρο με κεφάλι νεκροκεφαλής, το οποίο αποτελεί ευθεία αναφορά στο τραγούδι των Metallica με τίτλο «Moth Into Flame». Το κομμάτι κυκλοφόρησε το 2016 στον ενδέκατο δίσκο του συγκροτήματος «Hardwired… to Self-Destruct».

Νωρίτερα η Lady Gaga φωτογραφήθηκε με τα μέλη της γνωστής χέβι μέταλ μπάντας.

Πάντως οι αντιδράσεις θαυμαστών του χέβι μέταλ συγκροτήματος για τη συγκεκριμένη σύμπραξη ήταν έντονες. Πολλοί έγραψαν ότι είναι το χειρότερο ντουέτο που έχουν κάνει οι Metallica, άλλοι εξέφρασαν απογοήτευση.

Έντονη δυσαρέσκεια στους θαυμαστές της γνωστής μπάντας προκλήθηκε και όταν η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Orange is the New Black» κατά τελετή απονομής των βραβείων προσφώνησε μόνο τη Lady Gaga χωρίς να κάνει αναφορά στους Metallica, σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού People.

Σημειώνεται ότι το «Hardwired» των Metallica ήταν υποψήφιο για το βραβείο Καλύτερου ροκ τραγουδιού, αλλά το συγκρότημα ηττήθηκε από τον εκλιπόντα Ντέιβιντ Μπόουι και το «Blackstar».

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα