Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που γάζωσαν το σπίτι 42χρονου

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που γάζωσαν το σπίτι 42χρονου

Από τα σκάγια των πυροβολισμών είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι η σύζυγος του 42χρονου, ενώ ως εκ θαύματος σώθηκαν τα παιδιά του

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Κομοτηνή, από άντρες της Ασφάλειας Κομοτηνής, οι τέσσερις δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, που είχε διαπραχθεί την Παρασκευή το απόγευμα στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις κακοποιοί πήγαν εκείνο το απόγευμα, στο σπίτι όπου διαμένει ένας 42χρονος με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές και άρχισαν να πυροβολούν με κυνηγετικά όπλα, την ώρα που μέσα στην οικία βρίσκονταν μεταξύ άλλων και δύο γυναίκες και δύο ανήλικα παιδιά 2,5 μηνών και τεσσάρων ετών.

Από τα σκάγια τραυματίστηκε η 42χρονη γυναίκα και σύζυγος του θύματος, ελαφριά στο πόδι, ενώ ευτυχώς τα παιδιά του δεν έπαθαν το παραμικρό. Οι δράστες ξαναμπήκαν στο φορτηγάκι, με το οποίο έφτασαν στο σημείο και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων και ένα κυνηγετικό φυσίγγιο. Και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι τέσσερις σεσημασμένοι κακοποιοί, ηλικίας 40, 33, 33 και 31 ετών, συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους, από την  Ανακρίτρια Ροδόπης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού με πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα